Home
The Ranch
Horses
Activities
Kyseessä on virtuaalihevonen /
This is a sim-game horse!
KILPAILUTULOKSET


» täytti kolme vuotta 08.06.2015
» ikääntyminen satunnainen (mukautettu reaali)BARBARIAN BATTLE SNAK

Perustiedot

29.09.2014 Yhdysvalloissa syntynyt englantilainen täysiveriori, viralliselta nimeltään Barbarian Battle SNAK

5-vuotias tummanruunikko, merkkeinä tähti & vsk vtj, säkäkorkeus 164cm

laukkapainotteinen, kilpailutetaan LJ:n alaisissa lähdöissä sileillä radoilla, tasolla G2

kasvattaja Nerith | Sasnak Racing, omistaja Break, VRL-05810

rekisterinumero VH15-006-0467


Luonnekuvaus

Sirohko ja ulkonäöltään ruunamainen Bary on ulkonäöstään huolimatta suhteellisen temperamenttinen tapaus. Oikeastaan sanonta "pieni mutta pippurinen" sopii tähän oriin täydellisesti, sillä kevyestä rakenteestaan huolimatta Bary osaa tarjota myös haastetta käsittelijälleen. Mikään kaistapää Bary ei ole, mutta aremman käsittelijän ori kyllä pelottelee luoltaan hetkessä. Barylla on jokseenkin laskelmoiva luonne, sen tummista silmistä näkee selkeästi mitä ori ajattelee ja usein Bary mittaileekin vastaantulevaa ihmistä siihen malliin, että orilla ei voi olla muuta kuin niin sanotusti pahat mielessä. Bary tasan tarkkaan testaa kyllä jokaista ja se riippuu täysin hoitajan taidoista pärjääkö hän tämän orin kanssa vaiko ei.

Varsinkin karsinassa Bary on oikea irvistelijä. Orilla on todella paha tapa yrittää näykkijä jokaista, joka karsinaan tulee ja jos ei ole tarpeeksi nopea väistämään, voi säärtä hetken päästä koristaakin ikävännäköinen mustelma. Barya onkin tässä suhteessa osattava komentaa nopeasti ja napakasti, ennen kuin ori edes ehtii yrittää purra. Tajutessaan ettei pelleily onnistukaan hoitajan kustannuksella, korvat höristyvät ja se häijyily loppuu hyvinkin nopeasti. Siitä huolimatta Bary on parempi sitoa tiukasti kiinni hoitamisen ajaksi, jottei ori vaan saa mahdollisuutta näykkäistä missään vaiheessa. Taluttaessa Bary ei onneksi näyki, mutta ori on suorastaan laiska taluttaa. Barya saa melkeinpä kiskoa perässään ja tämäkin lienee orin tapa heittäytyä halutessaan omapäiseksi.

Ratsuna Bary on kuitenkin jopa yllättävän mukava, joskin kovasuinen. Osaamattomammalta ratsastajalta Bary lähtee helposti käsistä, mutta kokeneella jockeylla ori toimii kyllä aikalailla moitteettomasti. Jarrujen puuttuminen on kuitenkin Baryn suurin heikkous, orin vauhtia on haastavaa säädellä radalla kun Bary pyrkii vain nelistämään täysillä heti alusta alkaen. Muutoin kilpailuissa Bary on kyllä kylmähermoinen, mutta ohjasapuja ori kyllä vastustaa. Toisin sanoen tämän hevosen kanssa ei kyllä kannata lähteä maastoon, jos on yhtään epävarma siitä pärjääkö Barylle vai ei. Muuten takaisin tullaan kyllä ilman hevosta, Baryn riistäytyessä käsistä menohalujensa myötä.


Jälkeläiset

Rotu Syntymäpäivä Sukupuoli Nimi Emä
xx 00.00.0000 o/t jälkeläisen nimi emän nimi

Sukutaulu

i. Pink Battle Of Hastings ii. Di Scevola GA iii. Di Silvio xx (evm)
iie. Ilda Grazia xx (evm)
ie. War & Love GA iei. White Bull War xx (evm)
iee. Air Agent xx (evm)
e. Sasnak Hashtag ei. Firing Squad eii. Blockade Runner (evm)
eie. All That Jazz (evm)
ee. Honey Fever eei. Maniac Dance (evm)
eee. Angel Eye (evm)

Sukuselvitys

Baryn isä, Pink Battle Of Hastings, on 163 senttinen tummanruunikko englantilainen täysiveriori. Pink Battle Of Hastings on komea, hienon laukkauran tehnyt ori, joka on juossut omistajalleen yli kaksi miljoonaa virtuaalieuroa. G1-tasoinen Hastings onkin luonnollisesti ollut myös hyvin suosittu siitosorina.

Baryn isänisä, Di Scevola GA, oli 162 senttinen mustanruunikko englantilainen täysiveriori. Di Scevola oli myös laukkapainotteinen, mutta ori ei menestynyt ollenkaan painotuslajinsa parissa ja sen ura jäikin hyvin lyhyeksi.

Baryn isänemä, War & Love GA, oli 163 senttinen ruunikonkimo englantilainen täysiveritamma. War & Love kilpaili parhaimmillaan G3-tasolla, mutta se voitto jäi tammalta saavuttamatta eikä War & Lovea siksi myöskään käytetty liiemmin jalostukseen.


Baryn emä, Sasnak Hashtag, on 166 senttinen rautias englantilainen täysiveritamma. Sievä raudikko on G2-tason voittaja ja varma sijoittuja laukkaradoilla.

Baryn emänisä, Firing Squad, on 171 senttinen mustankimo englantilainen täysiveriori. Komeaakin komeampi Firing Squad on G1-tasoinen laukkahevonen, joka on ollut paljon siitoskäytössä. Vahvan rakenteensa lisäksi Firing Squad on luonteeltaan myös melko temperamenttinen, mutta kilpailutilanteessa sen voitontahto on myös aivan omaa luokkaansa.

Baryn emänemä, Honey Fever, oli 160 senttinen rautias englantilainen täysiveritamma. Honey Fever oli alkujaan lupaavasukuinen laukkahevonen, mutta tamma loukkaantui pahoin ennen radoille pääsemistään. Tästä syystä Honey Feveriä ei koskaan nähty kilparadoilla, mutta tamma toimi kuitenkin aikansa jalostuskäytössä Sasnakissa.
Copyrights

ulkoasu © Viivuska | ulkoasun kuvat © David Kingham (flickr.com - lisenssi) | tekstit © Break
hevosten kuvat © pidä hiirtä kuvan yllä nähdäksesi tekijäinoikeudet!