Home
The Ranch
Horses
Activities
Kyseessä on virtuaalihevonen /
This is a sim-game horse!


KILPAILUTULOKSET


» täytti neljä vuotta 01.10.2016
» ikääntyminen satunnainen (mukautettu reaali)

RWR AUTUMN OAKS

Perustiedot

01.09.2016 Yhdysvalloissa syntynyt quartertamma, viralliselta nimeltään RWR Autumn Oaks

5-vuotias punahallakko, merkkinä läsi, säkäkorkeus 159cm

westernpainotteinen, työskentelee karjaratsuna, kilpailutetaan WRJ:n alaisissa luokissa

kasvattaja sekä omistaja Break, VRL-05810

rekisterinumero VH00-000-0000


Luonnekuvaus

Autumn on reipas ja eloisa tamma, joka ei kuitenkaan luota kehen tahansa ensisilmäyksellä. Päinvastoin, Autumn on hyvinkin älykäs ja se on hyvä lukemaan ihmisiä. Ei ole myöskään puhettakaan että tämä tamma antautuisi vieraalle hakijalle laitumelta, Autumn jaksaa juoksuttaa tuntemattomia perässään vaikka kuinka kauan. Toisaalta taas tutun hoitajan kutsuhuuto tai vislaus saa korvat höristymään hetkessä eikä mene muutamaa minuuttia kauempaa kun Autumn ravaa jo luokse päätään viskoen. Harmi vain, ettei tamman luottamusta ole helppo voittaa puolelleen ja Autumn ystävystyykin yleensä vain muutamien ihmisten ja lajitovereiden kanssa kunnolla.

Kuitenkin tykästyessään käsittelijäänsä, Autumn on hyvinkin lojaali ja luottavainen. Se viihtyy tutun hoitajan seurassa ja usein hakemalla hakee huomiota. Autumnin kanssa puuhastelu osaakin olla mitä mukavinta ajanvietettä, tamman ollessa normaali oma itsensä. Useimmat eivät tätä puolta Autumnista kuitenkaan pääse näkemään, sillä vieraampiin ihmisiin tamma suhtautuu enemmänkin kylmäkiskoisesti ja saattaa jopa yrittää uhitella korvat luimussa. Ei Autumn koskaan ole ketään potkinut tai purrut, mutta toki aremmat saattavat hieman säikähtää tamman häijyltä vaikuttavia elkeitä. Totuus kuitenkin on, että samantien kun tuttu hoitaja astuu näköpiiriin, muuttuu Autumnin käytössä kuin taikaiskusta; korvat kääntyvät jälleen höröön ja sitä omaa ihmistä tervehditään tyytyväisin hörinöin.

Ratsastajastaan Autumn ei ole niin tarkka kuin hoitajastaan, mutta se on melko reipasliikkeinen satulan alla. Ratsastajalta vaaditaan siis kokemusta ja tasapainoa, sillä Autumn reagoi erityisen herkästi myös painoapuihin. Autumnissa on myös räjähtävää voimaa, se kiihtyy nollasta sataan muutamassa sekunnissa ja Autumn pärjääkin hyvin mm. nopeusluokissa. Toisaalta sillä on isältä peritty hyvä karjavaisto ja nopeiden sekä ketterien liikkeidensä ansiosta Autumn on hyvä erottelemaan nautoja toisistaan sekä ylipäätään ajamaan karjaa. Toisin sanoen mentiinpä kentällä tai työskenneltiin arolla, Autumnista löytyy vauhtia ja halua liikkua.


Jälkeläiset

Rotu Syntymäpäivä Sukupuoli Nimi Isä
qh 00.00.0000 o/t jälkeläisen nimi isän nimi

Sukutaulu

i. Mustang's Autumn Jake ii. Mustang's Jamison iii. Mad Jack
iie. Astley's Gwenivere
ie. Mustang's Mirabelle iei. Black Dude
iee. Little Lena
e. Hey Oats ei. HL Park eii. Willyame
eie. HQ Design
ee. Brianna eei. Blue Irishman YLA1, AP3
eee. Arianna Nin

Sukuselvitys

Autumnin isä, Mustang's Autumn Jake, on 158 senttinen musta quarterori. Näyttävä Maxie on aikalailla yhden ihmisen hevonen, joka on parhaimmillaan tutun käsittelijän seurassa. Ratsuna se on osaava ja menestynyt westernhevonen, jolla erityisen hyvä karjavaisto.

Autumnin isänisä, Mustang's Jamison, on 154 senttinen ruunikonkimo quarterori. Amis on poikaansakin voimakkaammin yhden ihmisen hevonen, se protestoi hyvin selkeästi joutuessaan vieraan hoitajan käsiin. Amis on kuitenkin menestynyt westernhevonen ja oikean ihmisen käsissä sen onkin erinomainen karjaratsu. Isänisänisä, Mad Jack, oli 154 senttinen ruunivoikko quarterori, joka vaikutti siitoskäytössä jonkin aikaa. Isänisänemä, Astley's Gwenivere, oli puolestaan 155 senttinen ruunikko quartertamma. Arasta luonteestaan huolimatta Veera menestyi ihan hyvin westernin parissa, mutta jalostukseen sitä ei liiemmin käytetty.

Autumnin isänemä, Mustang's Mirabelle, oli 158 senttinen vaaleanrautias quartertamma. Mira oli hyväluontoinen ja helppohoitoinen hevonen, joka menestyi hienosti lännenratsastuksen parissa. Isänemänisä, Black Dude, oli 159 senttinen rautias quarterori. Black Dude oli näyttävä ori, joka ihastutti ystävällisellä luonteellaan, jonka vuoksi se sopi erinomaisesti myös aloittelijoiden ratsuksi. Isänemänemä, Little Lena, oli myös 157 senttinen rautias quartertamma. Lena oli mukavaluontoinen tamma, joka toimi erityisen hyvin karjanajon parissa.


Autumnin emä, Hey Oats, on 160 senttinen punahallakko quartetamma. Oatsy tulee laukkapainotteisesta suvusta, mikä heijastuu myös tamman käytöksessä ja luontaisessa energisyydessä. Reippaudestaan huolimatta Oatsy on kilttiluontoinen tamma ja se on pärjännyt hyvin westernratsuna, joskin ratsastajakseen se vaatii kyllä vauhtia pelkäämättömän ihmisen.

Autumnin emänisä, HL Park, on 163 senttinen musta quarterori. Laukkakilpailuissa erinomaisesti menestynyt HL Park on säpäkkäluonteinen arvokisavoittaja, joka on voittanut rahaa yli kahden miljoonan virtuaalieuron edestä. Emänisänisä, Willyame, on 162 senttinen punarautias quarterori. Ville on lähes puoli miljoonaa virtuaalieuroa omistajalleen juossut laukkahevonen, joka on toiminut sittemmin pitkään myös siitosorina. Emänisänemä, HQ Design, on 160 senttinen musta quartertamma. Desi on G1-tason Fience Cup-lähtövoittaja, joka on nykyään siitoskäytössä.

Autumnin emänemä, Brianna, on 156 senttinen punahallakko quartertamma. Brianna on menestynyt arvokisavoittaja, jolla on tilillään yli 1.6 miljoonaa virtuaalieuroa. Emänemänisä, Blue Irishman, on 157 senttinen hiirakko quarterori. Tero on hyväluontoinen ja erinomaisen rakenteen omaava laukkaori, joka on menestynyt G1-tasolla asti sekä tehnyt merkittävän uran myös siitosorina. Tero onkin palkittu sittemmin sekä YLA1- että AP3-palkinnoin. Emänemänemä, Arianna Nin, on 156 senttinen punarautias quartertamma. G1-tason arvokisamenestyjä toimii nykyään siitostammana, sen voittosumman ylitettyä miljoona virtuaalieuroa.
Copyrights

ulkoasu © Viivuska | ulkoasun kuvat © David Kingham (flickr.com - lisenssi) | tekstit © Break
hevosten kuvat © pidä hiirtä kuvan yllä nähdäksesi tekijäinoikeudet!